15.4.15

[Char Sheet] Kumirun - Si Kentut Tue


IDENTITAS DASAR
Penulis:
Muhamad Mustofa
Nama:Kumirun
Julukan:SI KENTUT TUE
Jenis Kelamin:
laki - laki
Umur:Ude delapan pulu taunan
Ras:Manusie
Class:
Perajurit vetteran (attaccante)
Element:
Udah bau tanah die jadi elemennya tanah aje
Kepribadian:Patriotik
Menyukai:Kentut
Membenci:Kumpeni belande

DESKRIPSI
Tinggi / Berat:Kalo bediri tegak nih ye, bisa nyampe 175 senti, tapi behubung kong kumirun ude tue jadinye rada bongkok die, turun 20 senti, kalo berat badan nye sih kagak nyampe 50an kilo.

Deskripsi Fisik:Muke keriput kayak pelastik ditekuk, rambut kumis jendggot ubanan kagak di semir, pake kopiah item die.
masih suke pake seragam tentare walo kagak adepangkatnye.

Senjata:
Tongkat buat jalan, ude rada pincang die.

KEMAMPUAN & KELEMAHAN
Kemampuan:
Rem pantatnye ude blong, kentut terus, dan kentutnye bau tapi kagak sampe bikin koit lah lu kira racun tikus ape!

Mo nembak make bedil tapi mata nye ude rabun.

Mo gelut make silat macan betawi, tapi encok nye sering banget kumat ya ampun.

TAPI

Kong Kumirun lantaran suke amal soleh, Allah ngasih die karomah.karomah kumirun aktip nye sehabis die bedoa mohon ke Nyang Maha Kuase, sekitar 1 ampe 10 menitan doanye diijabah, baru jadi mude lagi,, biar cuman sepuluh menitan. kalo udah gini nih ye, kong Kumirun kembali jadi perajurit yg ditakuti orang seibukote. Tapi rem pantat nye masih suke dol, tetep suke kentut kagak tau tempat.

Kelemahan:
Ude kelewat tue, pikun die, kalo diajakin ngomong sering nye kagak nyambung.

Kupingnye juge rada conge, budek.

Gegare sering banget kentut, kagak bisa die ngumpet-gumpet gerilye kayak dulu ngelawan kumpeni belande, kentut nye bikin ketauan.

Badannye disenggol juge ude jatoh. maklum orang tue.

Karomah nye sering kagak nongol diwaktu kalo di butuhin. keburu mati deh die.

LATAR BELAKANG
Nama Realm:Dari kampung Rawabangke
Deskripi Realm:
Rawabangke ude modern. kagak banyak orang betawi lagi,,, jadinye sedih deh.

Bio:
Kong Kumirun vetteran perang, dulunye sempet ngelawan tentare kumpeni belande ame sekutu nye. ude pensiun sekarang die, tapi idup nye ya melarat - melarat aje.


Tambahan poto, aye comot dari internet .. biar kebayang aje sosok Kong Kumirun kayak begimane.


1 comment:

  1. FWAAAK, mau ngakak tapi gak tega :(((

    ReplyDelete